Vi söker verksamhetschef tillika rektor

Vi blickar mot framtiden och söker efter en ny verksamhetschef tillika rektor vid Sámij åhpadusguovdásj i Jåhkåmåhkke! Nuvarande verksamhetschef väljer att gå vidare till nya utmaningar och vi letar därför efter en ersättare inför nästa läsår – kanske är det du?

Som verksamhetschef tillika rektor är du operativ chef vid Sámij åhpadusguovdásj. Du leder, fattar beslut om och följer upp den operativa verksamheten samt har det övergripande ansvaret för att styrelsen riktlinjer och beslut blir genomförda. Vi söker dig som är strukturerad, trygg och kommunikativ, och du har kunskap om och förståelse för samisk kultur och det samiska samhället.

Det är även viktigt för oss att du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat för personal, studenter och deltagare. Att du är lyhörd och skapar trygghet. Att du är innovativ. Att du är normbrytande och driver samisk utbildning och verksamhet framåt.

Du hittar mer information om, och söker till, tjänsten här.

Dela inlägget

Vill du studera på Sámij åhpadusguovdásj?

Ta en titt på våra aktuella utbildningar och kurser!

Mer i fokus

Vi söker verksamhetschef tillika rektor

Vi blickar mot framtiden och söker efter en ny verksamhetschef tillika rektor vid Sámij åhpadusguovdásj i Jåhkåmåhkke! Nuvarande verksamhetschef väljer att gå vidare till nya

Giellavahkko på Samernas

Syftet med den samiska språkveckan är att lyfta de samiska språkens status, och öka kunskapen om samiska språk och kultur i hela samhället. Just den här veckan

Undrar du över något?
Hör av dig!

0971-440 00

Adress: Borgargatan 2, 962 31 Jokkmokk

E-post: info@samernas.se