Utflykt med lulesamiskan

Sámegiella l gållegiella! Steg 4 i Lulesamiska för nybörjare har dragit igång för fullt under hösten, och deltagarna har redan hunnit med utflykter, båtturer, bärplockning och syltkok. Nedan kommer en liten  sammanfattning av aktiviteterna:

🤸‍♀️ Mij lip ståhkam.
🧺 Mij lip jåggŋim.
⛵️ Mij lip vadnasijn mannam.
👩‍🍳 Mij lip biebmov málestam.
🔥 Mij lip dållim.

Skulle du vilja läsa samiska på Sámij åhpadusguovdásj? Håll i så fall utkik efter framtida  ansökningstillfällen! Dessutom kan du följa oss på Facebook och Instagram för att se mer av vad som händer på skolan.

Vill du studera på Sámij åhpadusguovdásj?

Ta en titt på våra aktuella utbildningar och kurser!

Nyfiken på hur en skoldag kan se ut?

Följ oss på Instagram!

Undrar du över något?
Hör av dig!

0971-440 00

Adress: Borgargatan 2, 962 31 Jokkmokk

E-post: info@samernas.se